Oferte Aer Condiționat cu Montaj Inclus

Oferte Aer Condiționat cu Montaj Inclus

Odată cu înmulțirea valurilor de căldură, probabil că te gândeșți că ar fi bine să investeșți într-un aparat de aer condiționat.  Dar ți-e teamă că fiind sezonul lor, va fi foarte greu să găseșți pe cineva să ți-l monteze. Haide să-ți prezentăm noi oferte de aer condiționat cu montaj inclus. Înainte de a vizualiza ofertele trebuie să șțiți care sunt diferitele sisteme, tehnologii, modele și care sunt cele mai bune aere condiționate. Iată câteva idei pentru a înțelege mai bine aceste dispozitive.

Oferte de Aparate de Aer Condiționat cu Montaj Inclus și Cum să te Pregătești

Dacă folosirea unui aparat de aer condiționat face posibilă scăderea temperaturii într-un apartament sau o casă și pentru a face mediul mai locuibil în cazul unui val de căldură, puteți acționa și într-un mod mai puțîn consumator de energie. Iată câteva acțiuni pentru a vă pregăți pentru următoarele valuri de caniculă.

Închideți obloanele și ferestrele casei dvs. Este imperativ să nu lăsăți căldura să pătrundă în camerele dvs. pe timp de zi. Asigurați-vă că închideți ferestrele pentru a lăsă aerul cald să iasă, și mai ales obloane sau perdele pentru a limita pătrunderea razelor soarelui în interiorul casei dumneavoastră. Dimpotrivă, dacă temperatura exterioară o permite, aduceți un pic de răcoare chiar la începutul zilei.

Aerisiți-vă camerele. Desigur, ventilația nu scade temperatura, dar mișcările aerului oferă o senzație de prospețime facilitând evaporarea transpirației tale. În plus, un ventilator consumă mult mai puțînă energie și se încălzește mai puțîn.

Întindeți rufele umede. Pe măsură ce apă se evaporă, absoarbe energie termică și scade temperatura din jur. Puteți pune în practică acest principiu al termodinamicii acasă, întinzându-vă rufele umede în diferite încăperi ale casei dumneavoastră. Nu uitați să ventilați bine înainte că temperatura să scadă, pentru că termodinamică obligă, prin condensarea apei eliberează și energie termică și încălzește atmosfera.

Aburi. Pe același principiu de evaporare, poți folosi spray-uri atât pentru a răci atmosfera (pe lângă un ventilator), cât și a pielii.

Băutură! Acesta este, desigur, cel mai important: trebuie să rămâi hidratat tot timpul. Acest lucru te face să transpiri și să îți scadă temperatura corpului.

Principele funcționării a unui aparat de aer condiționat

Un aparat de aer condiționat funcționează la fel că un frigider. Deci când veți căuta oferte aer condiționat cu montaj inclus trebuie să șțiți că acestea funcționează  în felul următor: un agent frigorific circulă într-un circuit închis. Recuperează caloriile conținute de căldura camerei și apoi le respinge afară.

Cum să-ți alegi modelul dintre cele mai bune aere conditionațe?

În general, specialiștii sfătuiesc să nu se depășească diferența de 7°C. O schimbare a temperaturii de 4°C provoacă deja o senzație de prospețime perceptibilă și plăcută.

În ultimii ani au apărut așa-numitele sisteme de aer condiționat reversibile. Prin urmare, ele răcesc aerul din interior vara și îl încălzesc iarnă. Pentru a face acest lucru, pur și simplu inversează ciclul pentru a injecta aer cald în casă. Sistemele de aer condiționat oferă adesea funcții suplimentare. Ele fac posibilă controlul hidrometriei aerului în special printr-o acțiune de dezumidificare iarnă. Au și filtre care vor purifică aerul ambiental.

cele mai bune aere condiționate: diferitele tipuri de aer condiționat

Aer condiționat portabil

În timpul valurilor de căldură, mulți oameni se grăbesc la supermarketuri pentru a cumpăra un aparat de aer condiționat portabil. Acest corp, de obicei pe roți, conține toate componentele descrise mai sus. Prin urmare, condensatorul nu are acces direct la exterior. Că rezultat, aerul de răcire utilizat de condensator este extras din încăpere. Din punct de vedere al performanței, acest lucru este departe de a fi ideal, cu un consum de energie cu 20 până la 30% mai mare la răcire egală. Unele modele se pot conecta la o priză de aer exterioară, dar sunt rare. În toate cazurile, aparatele de aer condiționat mobile resping aerul cald din afară încăperii printr-o conductă flexibilă. Această este o pierdere de performanță, deoarece această manta trece printr-o fereastră sau o ușă care, prin urmare, trebuie lăsată deschisă. Prin urmare, aerul cald va întră prin acest gol. Pe piață există multe soluții mai mult sau mai puțîn eficiente care pot limita acest fenomen.

Ideal este să foloseșți o gură de ventilație atunci când este posibil. Aparatele de aer condiționat mobile sunt concepute pentru a răci aerul dintr-o singură cameră și sunt destinate în principal utilizării ocazionale. Datorită eficienței lor mai scăzute, aparatele de aer condiționat mobile sunt mai potrivite pentru încăperile mici, cum ar fi un dormitor. Se vor lupta într-o cameră de zi de peste 25 m².

De altfel, chiar alegând dintre cele mai bune aere condiționate tot vor consumă multă energie pentru a câștiga un confort de câteva grade. În plus, sistemele portabile sunt destul de zgomotoase, în ciuda prezenței unui mod de noapte pe unele modele. Dacă ai un somn foarte ușor, asta te poate deranja. Pe de altă parte, au mai multe avantaje: prețul lor este mai accesibil (între 800 și 2000 de lei aproximativ) și utilizarea lor nu necesită muncă; un avantaj important, mai ales dacă stai în chirie.

Natură lor mobilă le permite să fie mutate cu ușurință dintr-o cameră în altă pentru o flexibilitate semnificativă de utilizare. De asemenea, pot fi depozitate cu ușurință într-un garaj sau dulap.

Aer condiționat cu sistem centralizat

Aici avem de-a face cu o soluție care trebuie oferită la construirea unei case sau cel puțîn la o renovare foarte importantă. Sistemul constă dintr-o unitate exterioară proiectată că cea a unui aparat de aer condiționat split și o unitate interioară care este amplasată într-o mansardă sau într-un tavan fals. Aerul răcit este apoi distribuit în încăperile casei prin conducte și orificii de ventilație care arată că orificiile de ventilație.

Cum alegi dintre cele mai bune aere condiționate?

Alegerea tipului de aparat de aer condiționat depinde În primul rând de bugetul dumneavoastră și de amploarea muncii pe care o puteți face în casă dumneavoastră. De aceea dorim să vă ajutăm oferindu-vă oferte aer condiționat cu motaj inclus.

Puterea aparatului tău de aer condiționat este un calcul foarte important de făcut înainte de a te echipa, deoarece un sistem subdimensionat va funcționa la maxim toată ziua și deci va consumă multă energie electrică fără a fi foarte eficient. Dacă sistemul este supradimensionat, veți fi cheltuit mulți bani degeaba. Calculul puterii necesare este complex, pentru că întră în joc o mulțime de criterii. Cea mai evidentă este suprafața piesei de răcit. De fapt, este mai degrabă necesar să ne bazăm pe volumul camerei menționate, integrând în plus și înălțimea tavanului. În general, specialiștii recomandă o putere de răcire de 45 W pe m³. Pentru o cameră de 12 m² și o înălțime a tavanului de 2,40 metri, veți avea nevoie așadar de un sistem de aer condiționat cu o putere de aproximativ 1.300 W. Această este o estimare bazată pe criterii minime. Dacă camera este ocupată de două persoane, ajungem la 1500W max.

Oferta de pe piața este extrem de mare, dar o alegere dintre cele mai bune aere condiționate se va face numai după studierea criteriilor de mai sus, dar și a dimensiunii… buzunarului dvs.

Click to rate this post!
[Total: 3 Average: 4.7]

Daca v-a fost de folos articolul va invit sa dati un Like sau un Share, iar daca aveti nelamuriri sau intrebari, lasati un comentariu mai jos.

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
TOP AER CONDIȚIONAT

Vrei să vezi TOPUL celor mai populare aparate de aer condiționat?

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Recomandari 10pelinie.ro
Logo
Enable registration in settings - general