Despre mine

Salut, sunt Daniel Ungureanu fondatorul blogului 10pelinie.ro si creatorul brandului 10pelinie. Sunt inginer de profesie, absolvent de Politehnica si de mai bine de 20 ani lucrez in domeniul instalatiilor si echipamentelor adiacente.

Am o experienta bogata in Sisteme de Climatizare, in special Aer Conditionat si Sisteme de Ventilatie.

Am lucrat foarte mult in zona de climatizare industriala unde, tehnologiile noi si inovatoare sunt mult mai accesibile si mai usor de implementat de cat cele pentru consumatorul obisnuit.

Ideea cu blogul am inceput-o acum cativa ani. Atunci am constatat ca pe nisa asta nu era nimic serios. Nimic scris de cineva care era in domeniu si ar fi putut sa scrie ceva avizat.

Sunt afiliat la branduri/furnizori si am incercat sa scriu articole cat mai impartiale si sa nu fac greseala de a promova numai magazinele partenere.


Modalitatea de a va face reclama pe websiteul meu este flexibila, putand fi vorba de advertoriale, bannere publicitare pe portal, trimitere de newsletter, pagini personale in cadrul portalului etc.

Se pot stabili si alte modalitati de reclama, in functie de cerintele fiecarui client in parte. Pentru oferte personalizate sau informatii suplimentare va invit sa ma contactati.

climatizare[]gmail.com

 

Daca v-a fost de folos articolul va invit sa dati un Like sau un Share, iar daca aveti nelamuriri sau intrebari, lasati un comentariu mai jos.

Recomandari 10pelinie.ro
Logo
Enable registration in settings - general