Cooper & Hunter

Cooper&Hunter, brand aparut in SUA in urma cu mai mult de 20 de ani, a acumulat o bogata experienta in aer conditionat si ventilatie, transformandu-se intr-un lider pe piata HVAC.

  • All
  • Favorite
  • Popular
  • Most rated
  • Expired
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Cooper & Hunter Veritas CH-S09FTXQ-NG
Deal
Seria: Arctic
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Cooper & Hunter Sigma
Deal

Cooper & Hunter Sigma

12000 BTU
40m²
Seria: Sigma
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Cooper & Hunter Arctic CH-S12FTXLA-NG
Deal
Seria: Arctic
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Cooper & Hunter Arctic CH-S09FTXLA-NG
Deal
Seria: Arctic
Produsele sub marca Cooper&Hunter sunt exportate in mai mult de 30 de tari si regiuni din intreaga lume.Implicandu-se pe pietele din intreaga lume, Cooper&Hunter s-a dezvoltat rapid, devenind un brand cunoscut, cu o crestere semnificativa a volumului de vanzari catre export, adaugand noi piete in fiecare an.

Incepand cu anul 2017, Cooper&Hunter isi muta principala linie de prductie in China, ajungand la un acord definitiv de parteneriat strategic cu Zhuhai Vino Environmental Technology Equipment Co. LTD prin preluarea de actiuni ale companiei chineze.

Alegerea nu a fost aleatorie, intreprinderea fiind un lider mondial in productia de echipamente de climatizare.

Fabrica din Zhuhai a primit un nume nou, Zhuhai Vino - Cooper & Hunter Environmental Technology Equipment Co LTD, fabrica principală de producție a echipamentelor HVAC de fabricație COOPER & HUNTER.

La momentul actual, fabrica produce pentru multe branduri globale, acestea avand incredre si beneficiind de baza stiintifica si experimental a companiei.

Dezvoltatate in peste 300 de laboratoare(APROX 3200 BREVETE), solutiile tehnologice ale centrului de cercetare au primit statutul de “nivel avansat mondial" si "nivel mondial TOP" al Asociatiei expertilor profesionisti in domeniul echipamentelor HVAC.

De asemenea, toate prdusele Cooper&Hunter au certificare OHSAS1800-Garantarea curateniei si a securitatii mediului.

Produsele Cooper&Hunter respecta un inalt standard de calitate si sunt certificate de majoritatea standardelor de testare internationale din SUA, Canada, UE si zona Euro Asiatica.Dedicarea pentru inovatii tehnologice si a dezvoltarii produselor este parte din viziunea de dezvoltare a brandului.

Prin departamentul de cercetare, Cooper&Hunter continua sa genereze noi produse care respecta cele mai inalte standard de calitate, oferind solutii pentru echipamente fiabile, eficente din punct de vedere energetic, rentabile pentru consumatorii finali, tinand cont atat de nevoile acestora, cat si de tendintele viitoare de inginerie.De aceea, mesajul transmis, alaturi de care Cooper&Hunter isi promoveaza imaginea, este “CONFORT SI INOVATIE".

Standardele de control al calitatii produselor Cooper&Hunter indeplinesc cerintele impuse de Asociatia Ameriacana a inginerilor de climatizare(ASHRAE), Asociatia Americana a inginerilor pentru incalzire, refrigerare si aer conditionat, fiind fabricat in conformitate cu standardele inalte si cerintele de calitate ale SUA,Canadei SI UE.
Recenzii, Topuri si Recomandari
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0