Cu totii stim cat de importanta este calitatea aerului pe care il respiram pentru sanatatea si confortul nostru. Putini consumatori stiu, in schimb, ca aceste aspecte sunt la fel de relevante si cand vorbim de climatul interior, pe care il putem influenta intr-o masura mai mare. Prin aceasta campanie de comunicare, ne-am propus sa subliniem performanta superioara a produselor noastre concentrandu-ne pe trei atribute extrem de importante: confort, eficienta energetica si control avansat” a declarat Julia Marinescu, Marketing Coordinator, Daikin Airconditioning Central Europe – Romania.

Campania Daikin comunica intr-un mod surprinzator atributele produselor din portofoliu, folosind ca metafora exercitiile dificile ale unor acrobati, pentru a sublinia eforturile si inovatiile constante realizate de producator pentru a spori confortul, eficienta si usurinta de control a unitatilor de aer conditionat.

In ceea ce priveste eficienta energetica, unitatile de aer conditionat pentru segmentul rezidential din portofoliul Daikin sunt incadrate in clasa energetica A, pana la A+++, si permit reducerea suplimentara a consumului energiei electrice prin folosirea unor functii precum ochi inteligent, care ajuta la economisirea energiei prin detectarea prezentei umane in camera si activarea automata a modului economic, care reduce consumul de electricitate, sau programatorul saptamanal, ce permite selectarea a pana la patru perioade de functionare diferite pe parcursul unei zile.

Confortul superior oferit de unitatile de aer conditionat Daikin este creat prin intermediul functiilor ce permit ajustarea automata a fluxului de aer din camera inclusiv la nivel lateral, impiedicand directionarea acestuia catre persoanele prezente, functionare silentioasa, ce ajunge pana la maxim 23 dB(A) pentru majoritatea unitatilor, si inalta calitate a aerului, obtinuta prin diferite tehnici de tratare si curatare automata a filtrului, inclusiv optimizarea umiditatii aerului.

In ceea ce priveste controlul, modulul Wi-Fi autoconfigurabil Daikin permite controlarea aparatului de aer conditionat de oriunde din lume, in orice moment al zilei, cu ajutorul unui computer, al unui smartphone sau al unei tablete.

In plus fata de optiunea de control de pe dispozitivul mobil, cele mai multe aparate de aer conditionat sunt prevazute cu optiuni de conectare la sisteme sofisticate specifice caselor inteligente, cu ajutorul protocoalelor de comunicatie Modbus sau KNX, sau la unitatea centrala de control Daikin.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here